Univa > Despre Univa

Despre Centrul UNIVA Bucuresti

Centrul Univa București – cel mai noi centru de testare și vânzare a dispozitivelor wellness și medicale din București a devenit rapid un reper important pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească starea de sănătate și implicit, calitatea vieții.

Beneficiind de suportul unei echipe de consultanți profesioniști cu mare experiență, Centrul Univa Bucuresti oferă acces clienților la cele mai noi și moderne soluții alternative și complementare – biorezonanță, terapia cu laser, terapia magnetică, terapia cu ultrasunete și multe altele – prin gama extinsă de aparatură importată și distribuită exclusiv în România de la producătorii internaționali de tradiție.

Conceptul Centrului Univa Bucuresti este acela al vânzării directe asistate de către profesioniști, un concept testat cu mare succes deja la nivel global. Toate produsele wellness și medicale pot fi testate gratuit în show-room-ul de la Centrul Univa București, un spațiu modern, gândit anume pentru a oferi un cadru relaxant interacțiunilor cu clienții noștri. Spațiul este pregătit pentru a face față oricăror rigori cu privire la siguranța și integritatea colaboratorilor și clienților Univa.

În baza unei programări prealabile, persoanele interesate au posibilitatea de a beneficia de o testare gratuită a stării de sănătate cu ajutorul tehnicilor de biorezonanță realizată de către specialiștii noștri iar apoi vor primi consultanță cu privire la soluțiile de întreținere a sănătății ce au la bază cele mai moderne principii fizice și biologice aplicate în prezent peste tot în lume cu rezultate concrete și de lungă durată.

Misiunea asumată de Centrul Univa Bucuresti este aceea de a ajuta toate persoanele care trec pragul Centrului în a-și consolida și îmbunătăți calitatea vieții, precum și de a populariza și implementa cât mai multe din soluțiile revoluționare de menținere a stării de bine.

Toate dispozitivele wellness și medicale oferite clienților Univa sunt de cea mai înaltă calitate tehnică posibilă, iar compania investește în mod constant în pregătirea specialiștilor pentru a putea asigura cele mai bune servicii de consultanță tuturor clienților.

Cosultanții Univa sunt certificați de autoritățile centrale pentru activitățile prestate, iar toate produsele ce pot fi achiziționate în cadrul Centrului sunt certificate din punct de vedere al calității și funcționalității.

Centrul și magazinul Univa din București sunt operate de o companie românească ce este reprezentant exclusiv în România a unor cunoscute mărci internaționale din domeniul producției dispozitivelor wellness și medicale.